2016. január 4.

Mini üzletbemutató csomag

Mutasd be egy rövid videóban, milyen az üzleted, hol és hogyan találnak meg téged, miért érdemes felkeresni a boltod. Úgy mutatjuk meg a boltot, hogy másoknak is kedve legyen felkeresni a helyet. A videó alkalmas közösségi megosztásra: hogy ne csak a térképen találjanak rád. Mi segítünk, hogy mindez a legprofibb legyen.

Mit tartalmaz a csomag?

1 perces bemutatóvideó
+ extra: 3 db 5-10 mp-es minivideó közösségi megosztáshoz

Forgatás (ministáb, 3 óra)
Utómunka (feliratok, zene)
Videók átadása online mp4 fájlokban

Hogyan készül a videó?

• Rendeld meg a neked szükséges csomagot!
• Telefonon egyeztetünk, véglegesítjük a megrendelést. Pontosítjuk, mire van szükséged.
• Előre egyeztetebb időpontban 3 órát forgat ministábunk, kívül-belül készítünk felvételek a boltodról a Te segítségeddel.
• Mi nekiállunk az utómunkának. Vágunk, feliratozunk, majd a forgatást követő 5 munkanapon belül elkészülnek a videóid.
• Ebből a verzióból kapsz egy online mintát.
• Ha az elkészült videóval elégedett vagy, megkapod az elvégzett munkáról a számlát, a számla kifizetése után mi már küldjük is neked a kész videókat.
• A forgatástól számított legfejjebb 8 napon belül már mp4 formátumban kapod meg a videókat.

Miért jó a videó?

A mozgókép figyelemfelhívó. Egy film mindenki számára többet jelent mint egy kép. Kevés idő alatt sok értékes információ és impulzus átadására képes. Ezek mellett azért jó és azért fontos a videó, mert a 2016-os online trendek azt mutatják, hogy a webes tartalmak legnagyobb szelete lesz lassan a videótartalom. Légy te is az elsők között! Ne csak más tartalmait oszd meg, hanem készíts saját videókat! Érdemes most reagálni, mert extra olcsón rendelhetsz a következő pár hétben.

MOST CSAK 165.000 Ft-tól!